Ik ben Christel van Eijnatten (1961). Mijn belangstelling en interesse in wat mensen beweegt, ontstond    al in mijn jeugd. Daarom koos ik voor de studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Deze studie heb ik in 1987 cum laude afgerond. Vervolgens deed ik ervaring op als Sociale- en Organisatie psycholoog bij diverse werkgevers. Daar begeleidde ik medewerkers tijdens verandertrajecten en reorganisaties en die ervaring cultiveerde nog meer mijn belangstelling in wat er in en tussen mensen speelt.In die tijd heb ik als cliënt ruime ervaring opgedaan met groepsgewijze en individuele therapie
(o.a Transactionele Analyse). Dat heeft mij sterk gevormd en gemotiveerd om, na mijn ziekte, de bakens te verzetten naar het individueel begeleiden van mensen. Om mijn interesse en ervaring verder te ondersteunen heb ik de opleiding tot psychosynthese therapeut bij Psychosynthese Studies gevolgd.

Op persoonlijk vlak hebben de verliezen waarmee ik in mijn leven te maken heb gehad, mijn draag- en veerkracht versterkt. Nu kan ik zeggen dat dit verleden mij veel heeft gebracht. Veel meemaken betekent voor mij ook een schat aan levenservaring krijgen die ik graag doorgeef aan anderen.

In 2006 startte ik mijn eigen praktijk in Soest.